Belangstelling uit bestuurlijk Nederland voor !MPULS

Belangstelling uit bestuurlijk Nederland voor !MPULS

Op initiatief van Wim Kuypers van Kuijpers is er op maandag 20 november jl. een excursie georganiseerd in de Stadhuistoren Eindhoven. De excursie was gericht op de leden van de Vereniging de Bouwkundige Vakken te Eindhoven e.o. en een aantal leden van de club bouwkundige bedrijven Netam. Maar er was ook belangstelling uit bestuurlijk Nederland! Drie Kamerleden van de CDA-fractie waren aanwezig, te weten: mevrouw Agnes Mulder en de heren Erik Ronnes en Mustafa Amhaouch.

Mary-Ann Schreurs, wethouder van innovatie, cultuur, design en duurzaamheid bij de gemeente Eindhoven sprak lovende woorden over de prettige samenwerking en het vertrouwen binnen het consortium !MPULS.

Garry Whitrick (gemeente Eindhoven) en Alex Hesling van Kuijpers en directeur van !MPULS gaven een presentatie over het project, de samenwerking in !MPULS en de samenwerking met de gemeente Eindhoven.

Afsluitend konden de genodigden op de 10e verdieping - naast een mooi uitzicht over de stad Eindhoven - enkele voorbeelden zien van het ontwerp van de klimaatplafonds, de binnengevel en de geïntegreerde plantenbakken in de vensterbank.