Over ons


!MPULS werkt aan een gezondere werkomgeving. We geloven in gelijkwaardig samenwerken op basis van vakmanschap, verbinding en vertrouwen. We bieden een werkomgeving waarin comfort, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. Circulair denken, doen én verdienen door te werken in slimme allianties. De basis is gezond verstand; zodat onze kinderen straks geen rotte appels oogsten, maar de vruchten kunnen plukken!

!MPULS is een samenwerking tussen:

Ballast Nedam

Ballast Nedam Zuid is een regionale handelsnaam van Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling B.V. Wij hebben onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Den Bosch, Nijmegen en Helmond. Vanuit deze vestigingen, werken wij aan projecten in de provincies Noord-Brabant en Gelderland. Door onze regionale focus kennen wij onze klanten, de (lokale) markt en beschikken wij over de juiste relaties zodat wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen. Wij werken aan huisvestingsoplossingen die wij op maat aanbieden en realiseren.

Ballast Nedam Zuid bouwt, onderhoudt, renoveert, transformeert, verduurzaamt, beheert en ontwikkelt woningen, kantoren en bedrijfsruimten. Wij doen dit niet alleen als aannemer van een nieuwbouw/transformatie project maar veelal ook in combinatie met onderhoud, verduurzaming en exploitatie. Voor meer informatie: http://zuid.ballast-nedam.nl.

Brink Groep

Sinds 1972 staat Brink Groep voor grip op kwaliteit, proces en eindresultaat in bouw, huisvesting en vastgoed. Brink Groep vormt het fundament waarop twee bedrijven groeien: Brink Management / Advies en Ibis.

Ieder bedrijf heeft een eigen specialisme in management, advies en automatisering. Samen zijn we met ongeveer 225 professionals. Ieder van ons wordt gedreven door de passie voor ons vak en de overtuiging dat het elke dag beter kan; dat de vraagstukken, waarmee de sector nu wordt geconfronteerd, kunnen en moeten worden opgelost. We maken vraagstukken beheersbaar voor elke organisatie in de keten. Van boardroom tot bouwplaats. Voor meer informatie: www.brinkgroep.nl.

Door Architecten / Rudy Uytenhaak + partners architecten

DOOR architecten staat voor open ontwerpen, want samen kom je verder. Een echt duurzaam resultaat groeit door collectieve ontwikkeling. Dat uit zich in heldere architectuur, mooie ruimtes en fijne stedenbouw. We geloven in sterke strategieën én een eenvoudige eerste stap. We houden van aanpakken. Zonder grenzen en door gewoon doen. Voor meer informatie: www.doorarchitecten.nl.

Rudy Uytenhaak + partners architecten toont zich meer dan dertig jaar een partner met initiatief en visie in het hele proces, van onderzoek tot uitvoering. Een hecht team van bevlogen mensen zet zich in voor duurzame gebouwen. Kenmerk daarbij is duurzaam ruimtegebruik en het innovatief en creatief daarvoor inzetten van materiaal en techniek. Zo heeft ons bureau een brede expertise weten op te bouwen op het gebied van stedenbouw, utiliteitsbouw, zorg- en onderwijsgebouwen, woningbouw, ver(nieuw)bouw en interieur. Voor meer informatie: www.uytenhaak.nl.

DWA

DWA zorgt al meer dan 30 jaar voor duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. We houden ons bezig met strategie, engineering en onderzoek. Een belangrijk speerpunt voor ons is het daadwerkelijk realiseren van beoogde prestaties. Duurzaamheid werkend maken.

Wij sluiten vooraf niets uit en onderzoeken graag nieuwe ideeën. Hierbij leggen we de lat hoog en gaan we verder waar anderen ophouden. Innovatie, betrokkenheid, durf en creativiteit kenmerken de DWA-aanpak. Voor meer informatie: www.dwa.nl.

Kuijpers

Kuijpers is een landelijk opererende professionele technisch dienstverlener. We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving.

Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke relaties met onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Met een betrokkenheid die leidt tot resultaat! Voor meer informatie: www.kuijpers.nl.